26 JULI

Sommerkveld med Prøysen

Stort Prøysen

Velkommen til en fantastisk musikalsk kveld med Prøysens viser i sentrum

Praktisk informasjon:

Billetter reserveres på mail lillesand@hotelnorge.no eller på Ticketmaster.no

BIllettkategorier:

Helaften med konsert på de beste plassene og 3 retters meny i forkant : kr 820.- pr person inkl gebyr
Helaften med konsert på de beste plassene og 2 retters meny i forkant: kr 720.- pr person inkl gebyr
Kun konsert kr 320.- pr person inkl gebyr

Bakgrunn og informasjon om konserten:

«Tango for 3» består av Kjetil Høyer Jonassen (pianist/ baryton), Ingunn Abrahamsen (sopran) og Anita Berge Heivoll (mezzosopran). På konserten i Hotelhaven på Hotel Norge Lillesand har vi også med oss Jørgen Krøger Mathisen på fiolin.
Prøysen er en visekunstner alle kjenner til, og det er mange skjulte viseskatter når man begynner å lete litt i hans samlede verker. Vi ønsker å vise fram Prøysens melankolske, litt mørkere sider i tillegg til munterheten mange forbinder med ham, og vi ønsker å løfte fram Prøysens mangefasetterte tekster.
Konserten består av både kjente og ukjente Prøysen-viser, eksempelvis «Lomnæsvisa», «Blåklokkevikua», «Så seile vi på Mjøsa», «Spelldåsen», «Boogie Woogie i St. Eriksgränd», «Trassvisa hennes Tora», «Slipsteinsvalsen», «Mitt hjerte er ditt» og «Vise for gærne jinter». Konserten har derfor stor bredde i uttrykket og består av både soloer, duetter og tersetter. Alle arrangementene er nyskrevne av komponist Nicolai Clavier.

Velkommen til en stemningsfull sommerkveld i Hotelhaven!

Litt om ensemblet:

Kjetil Høyer Jonassen er høgskolelektor i musikk og har lang fartstid som frilans live- og sessionmusiker, arrangør og låtskriver. Han er utdannet ved Agder Musikkonservatorium med klassisk klaver som hovedinstrument og Universitetet i Oslo, med fordypning i satslære. Kjetil har dirigert og sunget i diverse kor, har scenisk erfaring fra musikaler og operaoppsetninger i Kristiansand og spiller diverse tangentinstrumenter i mange ulike genre. Han har også bidratt på et titalls innspillinger, og har ca. 50 registrerte verk i TONO.

Ingunn Abrahamsen er utdannet sanger og sangpedagog ved UIA-musikkonservatoriet. Hun har vært vokalprodusent på juleforestillingene på Agder Teater fra 1998-2010 og var kunstnerisk ansvarlig på «Sound of Music in concert» på Kilden 2014. Ingunn har hatt vokalansvar for KBUT (fra 1998-2014), samt vært musikallærer på Sharrons dansestudio og deretter Spinn dansestudio i mange år. Hun er i dag vokalpedagog og rektor ved Vennesla Kulturskole. Som sanger har hun vært involvert i lokale konserter innen musikal, jazz, som sanger i Kristiansand studiokor på diverse innspillinger i Sanden studio og i musikalprosjektet «Someone else`s story» som har turnert kulturhus i Agder de siste årene.

Anita Berge Heivoll er utdannet musikalartist fra Kulturama i Stockholm og har spilt i flere musikaler, bl.a. Fame, Which Witch, Sound of Music og Into the Woods. Hun har arbeidet freelance som solist ved en rekke eventer og konserter, bl. a. under konsertturneen «Soldaten og barnet» med Kristiansand Strykekvartett og i musikalkonserten «Someone Else´s Story» (i samarbeid med bl. a. Ingunn Abrahamsen og pianist Runar Nørsett). Anita er ansatt som stipendiat og universitetslektor i litteraturvitenskap ved Universitetet i Agder, og hun har også arbeidet med Prøysens tekster i sitt arbeid som litteraturviter.

Jørgen Krøger Mathisen er en up-and-coming fiolinist som for tiden studerer Master i utøvende jazz-fiolin ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han er en allsidig musiker og er å høre i mange forskjellige konstellasjoner og er et spennende nytt navn i Norges musikkmiljø.
Med bakgrunn i den klassiske fiolin-tradisjonen, og med 5 års utdanning innen jazz-musikk med innspill fra lærere over hele verden har Jørgen utarbeidet seg et helt unikt sound. Og til tross for hans unge alder har han jobbet innenfor alle mulige sjangre, med store internasjonale navn.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


05 AUGUST

Lite Thom Hell

Thom Hell konsert

07 AUGUST

Soul Lite 1

KRS SOUL STEW

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her