01 OKTOBER

Konsert med Tonje Halbjørhus

Stort Tonje

Velkommen til en flott intimkonsert hos oss denne kvelden kl 20

For billetter ring send mail til lillesand@hotelnorge.no, ring 37270144.

Pris kr 200.- pr pers

Informasjon om konserten:

Med el-gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, pop og americana.

Høsten 2021 slipper hun sitt tredje album, «Vega krysses», og gleder seg til å endelig dra ut på veien igjen.

Etter sju år i Oslo tok hemsedølen med seg gitarer og eventyrlyst til Trondheim. På søken etter nye inntrykk og ny inspirasjon, åpnet hun hjerte og sinn for å finne ut hva byen hadde å tilby henne. Hun fant en modighet i seg selv hun ikke visste hun hadde, og hun møtte folk som skulle bli med videre på hennes vei. Hennes nye album er spilt inn i Øra Studio med en god blanding av nye bekjentskaper og tidligere samarbeidspartnere i staben. Halbjørhus går aldri på kompromiss med seg selv, og hun har nok en gang tatt styringen over skuta og laget en plate helt i tråd med hennes egne visjoner og drømmer. Tekstene er enkle men intrikate mellom linjene, melodiene er elegante men ikke uten motstand. Det uperfekte er perfekt.

Siden platedebuten i 2016 har Halbjørhus turnert jevnlig og spilt på festivaler som Camp Øya, Fauskivalen og Vinjerock. I 2019 ga hun ut sitt andre album «Etter Stjernene» til strålende kritikker. Dagbladet ga plata terningkast 5 og skrev: «Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen»

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


03 OKTOBER

Lite Sprossa

Boklansering - Vern gjennom bruk - Else har noe på hjerte

04 OKTOBER

Lite Jo Egil

Det mest effektive bærekraftstiltak i verden - Northern Playground

16 OKTOBER

Afeternoon Tea Lite Nettside

Afternoon Tea

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her