For livets små og store øyeblikk

Selskap og arrangementer

Det finnes dager som fortjener nydelig mat og en helt unik atmosfære. Dager der man feirer kjærligheten, at verden har fått en ny borger, eller markerer at noen har gått bort.


Med hotelldrift siden 1873 har vi lang tradisjon i vertskapsrollen. Alle selskap er unike, og vi vet at det er mye å tenke på. Vi hjelper deg gjennom hele planleggingsfasen, og sørger for at dagen blir slik du ønsker.

Kanskje du vil ha en romantisk aften for to, eller vil invitere 80 stykker for å feire din 80 års dag? Vi er store nok til at vi har plass, og små nok til at du føler deg spesiell.

Bryllup Stemning

Selskapsmenyer


Våre kokker har lang erfaring med å lage utsøkt mat fra bunnen av. Vi setter sammen menyer som passer anledningen og som er tilpasset årstid og sesongens beste råvarer.

Klikk her for å se våre selskapsmenyer

Selskap Meny

Selskapslokaler


Hotellet har flotte historiske salonger, festsal, et sjarmerende lite bibliotek, egen restaurant og en blomstrende hotellhave.

Festsalen er holdt i en elegant stil og egner seg godt til bryllup, konfirmasjon, julebord, firmasamlinger og andre selskap. I salongen kan man sitte med en drink, slapp av og bare nyte utsikten til havet.

Bryllup Borddekking

Overnatting


Vi har 55 gode senger, fordelt på 25 unike værelser. Ingen er like, men det er heller ikke gjestene våre. Vi hjelper deg gjerne å velge riktig.

Så kan du slappe av, sove godt og stå opp til en nydelig hotellfrokost.

Bryllup Overnatting

Kontakt oss for bestilling


Lydia Døhler

Hotelkoordinator

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her