Opplev komfort, kultur og historie

Om Hotel Norge

Vi ønsker deg velkommen med moderne fasiliteter og komfort. Samtidig vil vi også ta deg med tilbake i tid, gjennom interiør og atmosfære. Til den tiden da Knut Hamsun bodde på rom 302, eller da den spanske Kong Alfonso ble så begeistret for rommet, utsikten og folkelivet at han i 1931 risset ordene Alfonso Rex inn i speilet.


Om Hotellet Værelset


Hotellet har 25 rom, historiske salonger, et sjarmerende bibliotek, festlokale og en egen restaurant. Ideell for en avslappende ferietur, et romantisk bryllup eller en kulturell aften.
Her kan du oppleve konserter i hotellhaven, temakvelder med mat og god drikke, og andre kulturbegivenheter gjennom hele året.

Rett utenfor døra finner du bryggen i Lillesand og en gågate med sjarmerende små butikker. Lillesand og områdene rundt har mye å by på, vi har samlet noen forslag til deg.

Vi har møte- og konferansemuligheter med alt dere trenger av fasiliteter. Vi skreddersyr gjerne teambuilding eller kickoff sammen med vår samarbeidspartner.

Om Hotellet Vampe


Om Hotellet Kaffe

Godt å vite


Vi har 40 gode senger, fordelt på 25 helt unike værelser.

Innsjekk fra kl 15, og utsjekk før kl 12.

Spisesal med frokostservering.

Egen bryggerestaurant i tillegg til hotellets kjøkken.

Alle hotelrom, konferanserom og fellesarealer er utstyrt med kostnadsfritt fiber wi-fi.

Gratis parkering.

Lillesand Hotel Norge ligger midt i sentrum av Lillesand, bare fire minutters biltur unna E18. Kort vei til Viadukten hvor bussrute 100 går både øst og vest med times intervaller. Kun 10 minutter kjøretur til Kristiansand dyrepark, og kun 25 minutter til Kjevik Lufthavn.

Åpent hele året, unntatt jul og nyttår.

Om Hotellet Sengen

Historien


Det hele startet med en eventyrskikkelse - den irske rebellen Robert Gonsalvo Major. Han flyktet fra Irland til Kristiansand og i 1837 flyttet han til Lillesand.

Les mer om vår historie

Om Hotellet Historie

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her